مطالب سایت

فرهنگسرای انتظار

فرهنگسرای انتظار مشهد در سال 1390 با هدف تقویت باور حضور امام زمان (عج) در زندگی فردی و اجتماعی افتتاح گردید و درحال حاضر بر جمع آوری اسناد انقلابی مساجد و آموزش و به کارگیری گروه های سرود مساجد متمرکز شده است.

این فرهنگسرا با زیر بنای دویست متر دارای بخشهایی از قبیل :اتاق مدیریت ، اتاق های اداری ، کلاس های آموزشی و سالن آمفی تئاتر می باشد .

برنامه های شاخص : – اختتامیه جشنواره مسجدی ها: هدف (برگزاری جشنی به مناسبت پایان مرحله دوم جشنواره مسجدی ها و تقدیر از مساجد برتر) – برگزاری جشن خدا قوت کارگر ویژه صنف نانوایان: هدف (تقدیر و تشکر از کارگران صنف نانوا)، فرهنگسرای انتظار ضمن هماهنگی با صنف نانوایان چهارصد و پنجاه نفر از خانواده بزرگ این صنف را جهت برگزاری جشن خدا قوت کارگر از طریق ارسال پیام کوتاه و دعوت نامه دعوت نمود . در این برنامه ازپنج پیش کسوت صنف نانوایان که صاحب ویژگی های خاصی مثل انصاف ، اخلاص در کار ، رسیدگی به محرومین و …بودند،​تقدیر شد – برگزاری کلاس آموزشی مستند سازی ویژه فعلان مسجدی: هدف (توانمند سازی فعالان مسجدی در زمینه تولید محتوای مردمی)، در این دوره که پنجاه رابط مسجدی از مساجد سطح شهر حضور دارند به آموزش سناریو نویسی و ساخت فیلم کوتاه و مستند پرداخته شده است. – نمایشگاه مشهد دوست داشتنی ویژه بهار: هدف (معرفی مساجد شاخص شهر مشهد، به تصویر کشیدن مساجد دهه شصت، ثبت تاریخ شفاهی مراجعه کنندگان نمایشگاه، نمایش سرود و تئاتر گروه های مسجدی) غرفه فرهنگسرای انتظار در این نمایشگاه بازسازیی از مسجد فیل از مساجد قدیمی شهر مشهد است ، دور تا دور شبستان مسجد فیل در قالب طراحی معماری اسلامی به معرفی یازده مسجد از مساجد شاخص قبل و بعد از انقلاب که در مبارزات انقلابی تاثیر گذار بودند پرداخته شد که با حضور یک راوی برای بازدید کنندگان به تفصیل روایتگری می شد .

همچنین در شبستان مسجد هر شب گروههای سرود و تئاتر مسجدی حضور پیدا کرده و به اجرای سرود برای بازدید کنندگان پرداختند .

از دیگر برنامه های نمایشگاه مشهد دوست داشتنی اجرای تئاتر مسجدی ها با موضوعات اعزام به جبهه و استقبال از اسرا ، در مسجد فیل و سایر قسمت های نمایشگاه بود .

 

   آدرس: بلوار قرنی، قرنی 22، روبروی مجد 37

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *