امان الله نوروزی با اعلام این خبر اظهار کرد: این اقامتگاه دارای 18 اتاق و ظرفیت اسکان بیش از 50 نفر بوده و روزانه تا 150 نفر را نیز میتواند با غذای محلی پذیرایی کندف ضمن اینکه برای تملک، مرمت و تجهیز این اقامتگاه نیز 80 میلیون تومان توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.
وی ادامه داد: غذاهای اشکنه بنه، گندم پلو با گوشت قورمه و تخم مرغ شیره از غذاهای محلی و مخصوص روستای مزار بوده که در نوع خود بی نظیر است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بجستان افزود: موافقت اولیه ایجاد دو اقامتگاه نیز در شهر بجستان و در روستای فخرآباد صادر شده که آنها نیز تا چند ماه آینده رسما به بهرهبرداری می رسند.
نوروزی با اشاره به رویکرد مثبت گردشگران به اقامتگاه های بوم گردی در سطح کشور، تصریح کرد: هدف ما ایجاد زیرساختهای لازم گردشگری نظیر اقامتگاههای بومگردی در شهرستان بجستان بوده تا ماندگاری و جذب گردشگر در این شهرستان افزایش یابد.
وی همچنین عنوان کرد: روستای هدف گردشگری مزار دارای بافت تاریخی باارزشی بوده و در فهرست آثار ملی کشور به ثبت نیز رسیده است، ضمن اینکه مسجد دست کند آن روستا نیز یکی از بناهای باارزش و تاریخی استان خراسان رضوی است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بجستان تصریح کرد: از دیگر آثار تاریخی قبل و بعد از اسلام روستای مزار میتوان مقبره آصف برخیا، قلعه تاریخی، قلعه دختر، حسینیه و قبرستان تاریخی را نام برد که همه آثار نشان دهنده پیشینه غنی این روستا است.
گفتنی است روستای مزار در پنج کیلومتری جنوب غربی شهر بجستان واقع شده است.