اخبار گردشگری مشهد

زمینه تبدیل بازار کتاب گلستان مشهد به پاتوق فرهنگی مهیا می‌شود

رئیس شورای شهر مشهد مقدس گفت: زمینه تبدیل بازار کتاب گلستان مشهد به پاتوق فرهنگی مهیا می‌شود.
محمدرضا حیدری 

در نمایشگاه ناشران جهان اسلام اظهار داشت: همکاران قبلی ما در بازار کتاب گلستان مشهد، یک اقدام ارزشمند فرهنگی را صورت دادند و با بررسی‌های صورت گرفته در حوزه خدمات ایمنی و آتش‌نشانی از این مکان، دغدغه‌هایی در حوزه ایمنی آن مطرح شده و نیاز به تقویت و استحکام بنا دارد.

رئیس شورای شهر مشهد مقدس بیان کرد: در این جهت شهرداری مشهد با دوستانی که آنجا تلاش کردند مراوداتی برقرار کرده؛ از سوی دوستان سرمایه‌گذار در بازار کتاب گلستان نیز نگرانی‌هایی مطرح بوده است که باید بررسی و مرتفع شود.

حیدری ادامه داد: شهردار مشهد هفته گذشته از بازار کتاب گلستان مشهد بازدید داشتند و قول رفع نقایص را دادند؛ رویکرد ما این است که بازار کتاب گلستان مشهد را به یک پاتوق و کانون فرهنگی با رویکرد کتاب تبدیل کنیم.

 وی خاطرنشان کرد: در این حوزه نیاز داریم که از سوی غرفه داران و ناشران نیز همکاری مناسبی صورت بگیرد و با شهرداری تعامل داشته باشند تا آرامش خاطر مورد نیاز فراهم شود و آنها بتوانند کار را رونق ببخشند؛ زیرا یک از دیرباز منطقه خیابان دانشگاه مشهد یک منطقه فرهنگی بوده و باید همین رویکرد تقویت شود.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *