علی نجفی اظهار کرد: فعالیت های زیر بنایی طرح « از بهار تا بهار » شروع و ساخت المان های نوروزی آغاز شده است.
وی افزود: در حوزه فضای سبز، نهال های گیاهی خریداری شده که ظرف چند روز آینده کاشته می شود . در حوزه ترافیک خرید رنگ صورت گرفته و در روز های آتی رنگ آمیزی معابر انجام خواهد شد.
شهردار نیشابور ادامه داد: در حوزه رفع نازیبایی های شهری از بهمن ماه فعالیت ها رو شروع کرده ایم و پاکسازی محور شهید سرایانی و در سایر نقاط شهری در حال انجام است.
وی ابراز کرد: برای طرح المانهای نوروزی « از بهار تا بهار » یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان بودجه در نظر گرفته شده است.
نجفی گفت: در ورودی آزادگان احداث لچکی و پیاده روسازی شروع شده و در تقاطع غیرهمسطح امام رضا (ع) کار آبیاری تحت فشار به اتمام رسیده و کاشت فضای سبز آن ظرف دو روز آینده شروع خواهد شد.