آبشارها از جمله چشمنوازترین مناظر طبیعت هستند که طرفداران خاص خود را دارند و زیبایی این منظره طبیعی قطعا فرد را مجبور به تماشای آن میکند.
روستای گرینه که دارای یک دره و روخانه اصلی با دو انشعاب می باشد، به گونه ای است که هر انشعاب آن هم دارای دره فرعی دیگری می باشد. این انشعاب ها دارای طول بیشتری نسبت به دره اصلی می باشد و به ترتیب کلاغشون و مرغزار نام دارند و از هر کدام از این دو مسیر و پس از عبور از خط الراس انتهای دره به روستاهای ازغد و دهبار و جاغرق میرسیم که در مسیر کوهنوردان و طبیعت گردان واقع گردیده است و در نهایت دره ی اصلی نیز به آبشار کوچکی به نام پای تخت می رسد که با عبور از حاشیه آن به تخت بالای آبشار و ارتفاعات بالا دست می رسد.

آبشار «گرینه» یکی از این آبشارها است که در استان خراسان رضوی قرار دارد و مورد توجه بسیاری از گردشگران و طبیعت دوستان قرار گرفته است. این آبشار که 6 کیلومتر از روستایی به همین نام «گرینه» فاصله دارد، در 40 کیلومتری شمال محور مشهد به نیشابور، در ضلغ شرقی شهر توریستی درود نیشابور در دامنه کوه واقع شده است.
«گرینه» از واژه «گبرینه» گرفته شده و به معنای محل زندگی زرتشتیان است. هماکنون در محل قدیمی این روستا یا همان «گرینه کهنه» شاهد آثار قدیمی مانند قبر و حمام زرتشتی هستیم.
این روستا در طول تاریخ خود چندین بار تغییر مکان داده و از محل قدیمی خود (گرینه کهنه) به محل فعلی خود در بالای تپه مرتفعی تغییر مکان داده است و در حال حاضر ساکنین روستا در دامنه همان کوه استقرار یافتهاند.
به علت موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن آبشار گرینه در منطقهای کوهستانی، اطراف این آبشار آب و هوای بسیار خنک و سردی دارد و معمولا اواخر بهار تا اوایل پاییز، زمان مناسبی برای سفر به این منطقه خوش آب و هوا است.
علاوه بر هوای خنک این منطقه، وجود حوضچهای زیبا در بخش انتهایی آبشار «گرینه» شرایط برای آبتنی گردشگران در روزهای گرم سال محیا شده است.
وجود چشماندازهای زیبا و منظرههای طبیعی فراوان این آبشار را به یکی از بهترین و بکرترین مناطق طبیعی شهر نیشابور و استان خراسان رضوی بدل کرده است.